Nederlands English Portugees
SPERO Services B.V. is van oorsprong een technisch uitzendbureau gespecialiseerd in het bemiddelen van technisch personeel in de volgende sectoren : petrochemische industrie, scheepsbouw, offshore, enz…

De organisatie SPERO Services B.V. kent 3 afdelingen:

Uitzenden/Detacheren; waarmee wij tijdelijke, dringende, snelle en onverwachte noodzaak van personeel bij onze Opdrachtgever bieden.

Recruitment; Zorgt voor het proces van identificeren, selecteren en aantrekken van de best gekwalificeerde en beschikbare kandidaat.

Projects; biedt onze Opdrachtgever de mogelijkheid om tevens een complete opdracht aan ons te vertrouwen op basis van eenheidsprijzen of een vaste aanneemsom, zonder dat wij ons in de markt profileren als een concurrent. Wij zijn een betrouwbare partner die graag de toegevoegde waarde wil creëren met de kwaliteit en flexibiliteit van onze diensten.

Door de juiste mensen op de juiste plek te plaatsen willen wij ons onderscheiden en zo tot een succesvolle partnerschap komen met onze Opdrachtgevers, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en waardering.

 
Technisch uitzendbureau SPERO Services B.V.
Wij zijn een technisch uitzendbureau gespecialiseerd in het leveren van technisch personeel.
Wij staan voor kwaliteit en snelheid en wij hebben zeer gespecialiseerde medewerkers in huis op alle technische gebieden.
SPERO Services B.V.
Hoogvlietsekerkweg 128B
3194 AM Hoogvliet
T.: +31 (0)10 210 53 39
E: info@speroservices.nl
Onze opdrachtgevers
© 2018 SPERO Services B.V. hét technische uitzendbureau van Nederland.
© Vormgeving en realisatie: Micha-Design.nl